2
Oct

Prostituerade göteborg happypankaka

Nu får Göteborg ett nytt skyddat boende för våldsutsatta kvinnor. för prostitution eller utsätts för människohandel erbjuds akut hjälp och skydd. I lägenheter, på vandrarhem, lyxhotell och på offentliga toaletter. Sexhandeln frodas, inte minst på nätet. I Göteborg har arbetet mot prostitution. Gränspolisen har intensifierat sitt arbete med att avslöja kvinnor som säljer sex i Göteborg. Tre kvinnor omhändertogs nyligen på ett.

Videos

En gång hora alltid hora I Rosenlund, Nordstan och Brunnsparken i Göteborg i mötet med kvinnor i prostitution i Rosenlund och behövande i Nordstan och Brunnsparken samt arbetet. På vår mötesplats Hos Maja i centrala Göteborg tar vi emot för samtal i grupp eller enskilt, vi äter eller fikar tillsammans. I vårt uppsökande arbete har vi med.

Prostituerade göteborg happypankaka - logga

Genom annonser på så kallade eskortsajter får sexköpare och prostituerade kontakt med varandra. Redaktionschef och stf ansvarig utgivare: Maria Rimpi. Göteborgs-Posten ingår i samma mediegrupp som:. Uppsökande arbete i gatumiljö, klubbar, m. Alla kvinnor som söker hjälp ska få den även om det innebär att man tvingas starta fler boenden, menar hon. Tack alla företag som stöder vårt arbete!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail